woensdag 26 juni 2013

Gratis: Vlierbloesemsiroopflesetiket

Sinds de opening van ons foodblog met (internationale) nieuwswaarde hebben ons al veel positieve reacties bereikt. Vooral het recept van @A_mieke voor vlierbloesemsiroop kan op veel waardering rekenen.

Enkele reacties:
Het toonaangevende foodblog met (internationale) nieuwswaarde opent met een stuk over Vlierbloesemdinges. Episch! - Frommel Puchrocker
De vlierbloesemsiroop van is de beste vlierbloesemsiroop - Jack van Gelder 
Natuurlijk zijn er ook altijd negatievelingen. Zo was er bijvoorbeeld in de Volkskrant alweer een hele zure recensie geschreven, waar we lekker niet naar gaan linken.Eén puntje van kritiek wat we wel vaak hebben gehoord is dat @A_mieke zich er té makkelijk vanaf zou hebben gemaakt door geen etiket te maken voor de fles vlierbloesemsiroop. Maar er is goed nieuws: vandaag kunt u gratis een etiket downloaden! Zelf even uitprinten en met een Pritt stift op de fles plakken en voilà, u vergeet nooit meer wat er ook alweer in die fles zat.

Misschien is het even een beetje rommelen met de afmetingen, we kunnen hiervandaan natuurlijk niet zien hoe groot uw flessen zijn. En anders heeft u vast wel een handig neefje die even in Photoshop de afmetingen van het etiket kan veranderen.

Hier is het etiket (even met de rechtermuisknop erop klikken en 'opslaan als' kiezen):

Geen opmerkingen:

Een reactie posten